sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tukka nutturalle

Nyt kun hääpuku on valittu ja tilattu, voikin siirtyä stressaamaan muista asioista, kuten hääkampauksesta, koruista, kengistä ja sen sellaisista. ;) Toki tiedän että häissä on lopulta kyse ihan muusta kuin morsiamen ulkoisesta olemuksesta, mutta pakko myöntää, että jopa minussa taitaa kuitenkin asua se pieni prinsessa, joka on nyt päässyt vauhtiin. :D Joten varautukaa: tämä blogi saattaa seuraavan puolen vuoden ajan vaihtua aika ajoin genreltään hääblogiksi. :)

Vaikka hääkampauksella ei vielä ole todellakaan mikään kiire eikä kampaustyyli itsessään ole edes ajankohtainen, olen ehtinyt jo sitäkin asiaa miettiä jonkin verran. Kampaaja nyt ainakin pitää aika pian varata, sillä voisin kuvitella, että joku muukin Turun seudulla asuva on menossa naimisiin heinäkuisena lauantaina, ja näin ollen kampaajat voivat olla pian hyvinkin varattuja ko. päivälle. Olenkin tässä yrittänyt löytää hyvää kampaajaa, joka tekisi myös häämeikin (ettei tarvitse juosta kahdessa paikassa The Päivänä), joka tekisi kummastakin koeversiot ja jonka hinta ei olisi ihan sieltä korkeimmasta päästä. Joitakin vinkkejä olen jo saanutkin, mutta päätös on vielä tekemättä.

Kampaajia googletellessani olen samalla googlaillut myös erilaisia hiustyylejä, joista ainakin tällä hetkellä suosikkini on jonkinlainen nutturakampaus. Olen saanut lapsesta asti kuulla, miten hyvin mulle sopii sellainen kampaus, jossa tukka on kammattu otsalta ylös, ja vuosien varrella olen ehkä itsekin kallistunut ajattelemaan, että sellainen tosiaan sopii mulle. Lisäksi mulla on tosi vapautunut olo kun tukka on kiinni eikä tarvitse murehtia sen valumisesta pitkin selkää (tai kesäkuumalla pitkän tukan aiheuttamasta kuumotuksesta!), joten siksikin eniten kiehtoo sellainen nutturatyyli. Voisin kuvitella, että sellaisessa olo olisi huoleton, ja se jos mikä lienee tärkeää Suurena Päivänä.

Yksi tyyli, johon tykästyin, on selkeä, korkea nutturakampaus, joka tulee niin ylös, että näkyy hyvin edestä päin katsottaessakin. Siihen sopisi koristeeksi "tiarapanta" tai hiusketju, jollainen koristaa mallin tukkaa näissäkin kahdessa esimerkkikuvassa:


Huntu on mulle nou-nou, mutta tuollainen lettiviritys nutturassa olisi hieno.

Toisaalta tykkään kyllä myös ei-niin-selkeistä ja silotelluista nutturoistakin. Tähän tapaan:
Tämä on takaa ja sivulta nätti, mutta edestä tukka saisi mennä suoraan ylös eikä sivulle.
Ja sitten nämäkin ovat tosi nättejä:


Huikea kukkakoriste!
Tässä tykkään tuosta letistä joka näkyy edessä - takaa kampaus saisi olla ehkä vähän korkeammalla.


Kääk, liikaa vaihtoehtoja!

Ps. Kuvat ovat googlen kuvahausta hakusanalla 'wedding hairstyles'.

3 kommenttia:

  1. Tässä olisi muutama mun mielestä kiva kampaus:
    http://www.stylemepretty.com/gallery/picture/1132470/
    http://media-cache-ak0.pinimg.com/originals/cf/8a/eb/cf8aeb119dd590107a8451840131e530.jpg

    VastaaPoista
  2. Ihan kivoja nuokin, erityisesti jälkimmäinen. :)

    VastaaPoista