perjantai 12. heinäkuuta 2013

Vuoden päästä alttarilla, puolen vuoden päästä pukuostoksilla

Tänään on heinäkuun 12. päivä, ja se tarkoittaa kahta merkkipaalua: Ipanan puolitoistavuotispäivää sekä sitä että minun ja Miehen häihin on tasan vuosi. Ensimmäiseksi mainitusta kirjoitan myöhemmin erillisen postauksen, joten keskitytäänpä nyt niihin häihin - tai oikeastaan siihen, mitä tapahtuu niitä ennen, seuraavan puolen vuoden aikana.

Hääpukua pitäisi alkaa katsella puolisen vuotta ennen häitä. Tämä on useamman pukuliikkeen suositus, jota aion noudattaa koska en halua mitään paniikkia sen suhteen. Haluan että on aikaa etsiä Sitä Oikeaa pukua ja että mahdolliset korjaukset ehditään tehdä hyvissä ajoin. Niinpä tammikuussa haluan olla siinä kuosissa jossa tulen olemaan häissänikin, jotta osaan ostaa oikeanlaisen ja ennen kaikkea oikean kokoisen puvun.

Mistä päästäänkin elämäntapojen korjausliikkeeseen. Ne ovat nyt vähän lipsuneet; herkkuja on tullut syötyä liikaa ja liikuttua liian vähän. Tähän haluan muutoksen, ja se muutoshan ei tapahdu muuten kuin tekemällä. Olen vähän sellainen tyyppi, että tarvitsen jonkin selkeän kiintopisteen tavoitteilleni, ja häät ja hääpuku toimivat sellaisena mainiosti. Tarkoitus ei siis ole elämäntapojen muutos häiden takia, vaan toki oman hyvinvointini. Häät vain toimivat pienenä kipinänä projektille. Kun haluaa näyttää hyvältä omissa häissään, on konkreettinen syy tsempata itseään.

Kaunis puku, muttei välttämättä se, jonka valitsisin. Koska käsivarret ovat joka tapauksessa näkyvillä tulevassa puvussani, olisi kiva jos ne olisivat edes vähän treenatut.

Näin vartalonmyötäisessä puvussa olisi kiva näyttäytyä timmissä kunnossa.

Joten tästä se lähtee. Tosin liikunnan osalta se ei lähde tänään vielä yhtään mihinkään koska kärvistelen parhaillani flunssan kourissa. Ruokavaliota voi onneksi silti jo muokata, ja tänään olenkin kiinnittänyt siihen erityishuomiota. Liityin jopa kalorilaskuri.fi-sivustoon, jonne kirjaan syömiseni ja saan tietää paitsi sisuksiini haalitun energiamäärän, myös sen, miltä osin tuo määrä koostuu hiilihydraateista, miltä osin taas proteiineista ja rasvasta.

Turhan tiukkapipoiseksi en aio ruveta. Sillä pitäähän kesällä saada syödä jäätelöä ja tuoreista marjoista valmistettuja herkkuja...

2 kommenttia:

  1. Maailman kaunein morsian olet, eikä mitään treenejä tarvita siihen. <3

    t: Salainen Ihailija

    VastaaPoista
  2. Oliskohan "Salaisen Ihailijan" ja sulhaseni henkilöllisyys sama...? Tuli vain mieleen. :) Kiitos joka tapauksessa. <3

    VastaaPoista